aldi opening hours Hoe zorg je voor betere baanmatch? — Werk dichter bij huis

Hoe zorg je voor betere baanmatch?TMA zorgt voor een betere banenmatch!

Je wilt een andere baan, niet alleen omdat die beter aansluit bij je persoonlijke omstandigheden (dichter bij huis) maar wil je ook een baan die heel goed aansluit bij jouw unieke talenten?! Hoe weet/meet je welke talenten dat zijn en welke banen daarbij passen.

De TMA Analyse gaat in op de veelal onbewuste drijfveren (aantal 22 ), deze zijn de basis van talenten, kwaliteiten, valkuilen en gedrag. Mensen die een TMA analyse hebben gedaan ervaren deze als: prettig, uitdagend en vooral kloppend! De TMA geeft inzicht en confronteert, maar gaat altijd uit van talenten en veroordeelt nooit. De inzichten in de drijfveren en talenten worden praktisch altijd door de persoon zelf herkend, ervaren en van hieruit geaccepteerd. De TMA analyse kijkt eerst naar de persoon en zijn aanwezige talenten en kwaliteiten en van hieruit naar geschiktheid of ontwikkelbaarheid binnen een functie.

Op basis van jouw talenten en de gevraagde competenties genereert TMA een competentie match die je inzicht geeft of die baan bij je past. De competentie match ondersteund jouw cv dat jij de juiste persoon bent voor die baan.

Product info:  http://priman.nl/productinfo-wdbh/

 

Deel dit artikel met je vrienden

Achtergronden en trends